Kalvekarbonader med rosenkål
SPONSORERET indhold

Kalvekarbonader med rosenkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig dejlig vinterret a la mormor.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
09. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
300 g hakket kalvekød
3 spsk durummel
olie/smør
400 g friske rosenkål
1 lille løg (finthakket)
15 g smør
1 spsk mel
2 dl mælk
muskatnød, salt og peber
1 dl cremefraiche 18%
Tilbehør: kogte kartofler

  1. Rens rosenkålene og kog dem 8 min. i letsaltet, kogende vand.
  2. Steg løgene bløde og blanke i smør og rør melet i. Tilsæt mælk og kog sovsen igennem under omrøring 5-10 min.
  3. Smag til med revet muskatnød, salt og peber og tilsæt cremefraiche og de afdryppede rosenkål. Varm igennem under omrøring.
  4. Ælt det hakkede kød sammen med lidt salt og peber og form det til 2 bøffer. Vend dem i durummel og steg på en pande med olie og smør ca. 5 min. på hver side.
  5. Tag dem af panden og servér med stuvede rosenkål og kogte kartofler.