Kalveculotte med syltet citron og valnødder
Foto: Line Thit Klein | Kalveculotte med syltet citron og valnødder
ALT for damerne

Opskrift på kalveculotte med syltet citron og valnødder

Kalveculotte med syltet citron og valnødder

Del på

Valnødder og citron passer godt sammen med den stegte kalveculotte.

Af Pernille Skjødt | 13.mar.2017 | Mad

1 TIME 0 MIN.

Kalveculotte med syltet citron til 4 personer

1 kalveculotte af ca. 1,2 kg
1 spsk olivenolie
3 kviste timian
2 fed knust hvidløg
salt og peber
2-3 både syltet citron, eller 1½ tsk revet citronskal og saften af ½ citron
50 g valnødder
½ bundt basilikum
lidt olivenolie
salt og lidt tørret knust chili

Sådan laver du kalveculotte

1. Skær senen af culotten, og rids fedtet på kryds og tværs med en skarp kniv. Brun kødet godt på alle sider i olivenolie på en pande.

2. Kom kødet i et ovnfast fad og krydr med timian, hvidløg, salt og peber. Steg kødet 35 min ved 200 grader og lad det trække 15 min før udskæring.

3. Hak de syltede citroner og basilikum fint, og hak valnødderne groft. Bland syltede citroner med valnødder, basilikum, olivenolie, salt og lidt tørret knust chili.

4. Skær kødet i skiver og drys det med citron-valnøddeblandingen.

5. Servér kødet med kartofler og peberfrugt-salsa.


Se også opskrift på Bagt fisk med sprød topping og rygeostcreme.

Del på
Kommentarer (0)