Ingredienser
Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 1½ time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 kg kalveinderlår (eller klump)
½ l tør hvidvin
1 gulerod
1 løg
2 laurbærblade
1 tsk salt
5-6 hele peberkorn
Tundressing:
250 g tun i olie (afdryppet)
2 spsk kapers
150 g mayonnaise
1½ dl cremefraiche (18%)
1-2 spsk citronsaft
salt og peber
Pynt:
kapers
bredbladet persille
- Kom kødet i en gryde og hæld vin på. Spæd med vand, så kødet er helt dækket af væde.
- Tilsæt grønsager, laurbærblade, salt og peberkorn. Bring det i kog og skum suppen. Lad kødet koge ved svag varme under låg i ca. 1½ time, eller til det er mørt.
- Tundressing: Kom alle ingredienserne i en blender og kør til en cremet sovs. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Skær kødet i meget tynde skiver og anret det taglagt på et fad. Fordél tundressingen over. Pynt med hele kapers og persilleblade.