Ingredienser
Arbejdstid: 45 min.
Stege/kogetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
4-8 kalvemedaljoner (ca. 600-800 g)
2 spsk smør
2 spsk olivenolie
50 g tørrede svampe (udblødt i vand ca. 30 min.)
200 g creme fraiche 38 %
2 tsk dijonsennep
salt og friskkværnet peber
750 g kartofler (tynde skiver)
ca. 1 dl olivenolie (til stegning)
1 løg (både)
1 spsk smør
2 bakker babyspinat
Pynt:
bredbladet persille
- Medaljoner:
Varm smør og olie på en pande, til det er gyldent, og brun kødet ved god varme på begge sider. Steg videre ved lav varme i 4-5 min. på hver side. - Svampesovs:
Varm svampene med cremefraiche, smag til med sennep, salt og peber. - Råstegte kartofler:
Steg kartoffelskiverne i olie på en slip let-pande i 6-7 min. på hver side, til de er møre. Lad dem dryppe af og drys med salt. - Spinat:
Steg løgbådene klare i smør og krydr med salt og peber. Tilsæt spinat og lad den stege med i ca. 1 minut. - Anret medaljonerne med svampesovs, spinat og råstegte kartofler. Pynt med persille og servér.