Kalveroulader med røget skinke serveret med tomat og gulerodssalat
SPONSORERET indhold

Kalveroulader med røget skinke serveret med tomat og gulerodssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
25. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

750 g kalveschnitzler
salt, peber
50 g røget skinke
30 g smør
3 dl bouillon
1 dl fløde
1 spsk. hvedemel
Tilbehør:
Kogte kartofler, solbærsyltetøj og syltede asier eller agurker amt salat.
Salat med tomater og gulerødder:
1 hovedsalat
8 gulerødder
8 tomater
2 dl friskbælgede ærter el. ekstra fine fra frost
Dressing:
1 dl mayonnaise
½ dl citronsaft

  1. Skær schnitzlerne i mindre stykker, så du får i alt 12 stykker. Bank dem ud med kødhammeren, og krydr med salt og peber. Fordel lidt skinke på hvert stykke kød. Rul kødet omkring skinken. Bind rullerne med kødtråd. Kog bouillonen op i en gryde.
  2. Smelt smørret på en pande, til det er gyldent. Brun rullerne på alle sider, og læg dem i bouillonen. Kog rullerne møre ca. 1 time, til de er møre. Si kogelagen og kog den op med fløde rørt med hvedemel. Kog saucen igennem under omrøring 3-4 min. Tag kødtråden af rullerne, og læg dem i saucen. Server med det foreslåede tilbehør.
  3. Salat: Skræl og kog gulerødderne ca. 15 min. i letsaltet vand. Skær de afkƒølede gulerødder i skiver.
  4. Fordel skyllede og afdryppede salatblade på et fad. Kom gulerødder og tomatbåde over. Drys med ærter.
  5. Rør mayonnaise og citronsaft sammen, og server det til salaten.