Kammuslinge opskrift med tang
SPONSORERET indhold

Kammuslinger: Sashimi af kammuslinger og tang

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
13. maj. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

8 store, friske kammuslinger
1 plade tørret tang (nori eller yaki nori)*
1 dl soja
1 lime
1 spsk sukker
1 tsk revet ingefær
2 dl bælgede edamamebønner*
2 spsk rogn, f.eks. flyvefiskerogn, stenbiderrogn eller löjrom

Sådan laver du opskriften med kammuslinger

1. Skær hver kammusling i 3 skiver. Klip tynde strimler af tangen. Rør en dressing af soja, limejuice, sukker og ingefær.

2. Anret skiver af kammusling og pynt med tangstrimler, edamamebønner og rogn. Brug sojadressingen som dip.

Tip:
*Nori eller yaki nori er de tørrede tangplader, man bruger til sushi. Tangen er ristet og har en mørk, krydret smag.

*Edamamebønner er friske sojabønner. De kan købes på frost enten i deres bælg, eller hvor de allerede er bælget. Nogle velassorterede supermarkeder har dem, og ellers fås de hos asiatiske købmænd.