Kæmpeforårsrulle
SPONSORERET indhold

Kæmpeforårsrulle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Trækketid/svampe: 20 min.
Koge/stege/bagetid: 25 min.
Fryse-egnet
25 g tørrede kinesiske svampe
2 gulerødder (tynde strimler)
1/4 kinakål (tynde strimler)
250 g hakket kød
1 spsk olie
1 spsk østerssovs
1 tsk sesamolie
1 tsk chilisovs
2 forårsløg (fintsnittede)
2-3 tsk majsstivelse
400 g færdig pizzadej
salt og peber

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Udblød de tørrede svampe i kogende vand 20 min. Brun kødet på en pande med olie og tilsæt grønsager, svampe og væske. Tilsæt østerssovs, sesamolie, chilisovs og forårsløg.
  2. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, smag til og lad fyldet køle af. Læg fyldet på den ene langside af dejen. Fold dejen over fyldet og tryk kanten sammen med en gaffel. Læg rullen på en bageplade med bagepapir, pensl evt. med æg og sæt den i ovnen 15-20 min.
  3. Servér med soja- og chilisovs og evt. salat.