Kandiserede appelsinskaller
SPONSORERET indhold

Kandiserede appelsinskaller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
16. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(ca. 50 stk.)

Ingredienser

4 dl sukker
2 dl vand
3 usprøjtede appelsiner
100 g mørk chokolade ca. 60 % kakaoindhold

  1. Kog sukker og vand sammen i en gryde. Skræl appelsinen med lidt af den hvide hinde. Skær skrællen i ½ cm brede strimler, og kog dem 2 min. i vand. Afdryp dem i en sigte. Lad herefter strimlerne snurre i sukkerlagen ½ time, og lad dem herefter trække 4-5 timer i lagen.
  2. Tag appelsinstrimlerne op af lagen, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Giv dem ca. 1-1½ time i ovnen ved 125 gr., til de er tørre og sprøde. Afkøl dem.
  3. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad, og dyp appelsinskiverne heri, så halvdelen er overtrukket med chokolade. Læg dem på bagepapir. Lad chokoladen stivne.