Karrysild med brøndkarse og kaviar
SPONSORERET indhold

Karrysild med brøndkarse og kaviar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: MikkeL AdsbøL
14. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4-6 personer)

Ingredienser

3-4 gammeldags modnede marinerede sildefileterfra f.eks. Lykkeberg
Karrysalat:
2 hårdkogte æg
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 18 %
1 spsk. revet løg
1½ tsk. karry
salt, peber
Pynt:
brøndkarse, kapers og rødløg
Tilbehør:
rugbrød

  1. Skær sildefileterne i mindre stykker.
  2. Kog æggene, og skær dem i mindre tern, når de er afkølet. rør ingredienserne til karrysalaten sammen, og smag den til med salt og peber. server silden med karrysalat pyntet med brøndkarse, kapers og snittet rødløg.