SPONSORERET indhold
Karrystegt lam med lun spinat
Hertil bruger du kød fra de trinde muskler (inderlår og klump) og skærer det i tynde skiver.
4 personer
Ingredienser
2 dl yoghurt
2 tsk. tandooripasta el. alm. karrypulver
4-500 g skært lammekød
Tilbehør:
1-2 store løg i smalle både
1 spsk. smør
1 peberfrugt i smalle strimler
600 g skyllet spinat, gerne babyspinat
salt og peber
- Rør yoghurt og tandooripasta sammen, læg de tynde skiver kød i en skål, og bland det med den krydrede yoghurt. lad det trække ca. 20 min.
- Steg løgene et par min., uden at de tager farve. tilsæt peberfrugt, og steg videre i 1 min. tilsæt spinat, salt og peber, og rør forsigtigt, til den begynder at falde sammen. server straks.
- Stryg marinaden af kødet, og steg det hurtigt på grillpanden. server med ris og den lune spinat.