Karrystegt lam med lun spinat
SPONSORERET indhold

Karrystegt lam med lun spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hertil bruger du kød fra de trinde muskler (inderlår og klump) og skærer det i tynde skiver.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
02. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 dl yoghurt
2 tsk. tandooripasta el. alm. karrypulver
4-500 g skært lammekød
Tilbehør:
1-2 store løg i smalle både
1 spsk. smør
1 peberfrugt i smalle strimler
600 g skyllet spinat, gerne babyspinat
salt og peber

  1. Rør yoghurt og tandooripasta sammen, læg de tynde skiver kød i en skål, og bland det med den krydrede yoghurt. lad det trække ca. 20 min.
  2. Steg løgene et par min., uden at de tager farve. tilsæt peberfrugt, og steg videre i 1 min. tilsæt spinat, salt og peber, og rør forsigtigt, til den begynder at falde sammen. server straks.
  3. Stryg marinaden af kødet, og steg det hurtigt på grillpanden. server med ris og den lune spinat.