SPONSORERET indhold
Kartoffel-ærtesuppe
4
Ingredienser
1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
2 stilke fintsnittet bladselleri
2 tsk olivenolie
1 kg kartofler i tern
1-1,2 l grøntbouillon
et par kviste timian
250 g ærter
1 dl fløde 9%
salt, peber.
Servering:
4 skiver landbrød
2 tsk olie
75 g røget tun i tynde skiver.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:550 Kcal
-
Fedt:16 %
-
Protein:18 %
-
Kulhydrat:66 %
Sådan gør du
Sautér løg, hvidløg og bladselleri i olie et par minutter. Kom kartoflerne ved, rør om og tilsæt ca. 1 l bouillon samt timian.
Kog til kartoflerne er møre, tilsæt derefter ærterne og kog dem med i et par minutter.
Blend suppen med fløde, tilsæt evt. yderligere bouillon til den ønskede konsistens og smag godt til med krydderier.
Pensl brødene med lidt olie, rist dem sprøde, skær dem i hapser og servér med røget tun til suppen.