Kartoffelkager med vaniljeskum
SPONSORERET indhold

Kartoffelkager med vaniljeskum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav dine egne kartoffelkager - sådan laver du selv de populære flødeskumskager. Den populære flødeskumskage betår af en vandbakkelse fyldt af lækker creme og et fladt marcipanlåg drysset med kakao på toppen. Kagen ligner (med lidt god vilje) en stor bagekartoffel - deraf det sjove navn.

27. maj. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(10 stk - på størrelse med store kartofler)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 45 min.

Ingredienser:
1 portion vandbakkelsesdej (se opskriften her)
Fyld:
7½ dl piskefløde
1 stang vanilje
100 g flormelis
et lille drys fint salt
300 g ren rå marcipan
Drys:
kakao

  1. Klip et låg af hver vandbakkelse.
  2. Flæk vaniljestangen, kom kornene i en skål med fløden, og pisk til fast skum. Smag til med flormelis og salt.
  3. Fordél vaniljeskummet på vandbakkelsesbundene. Læg låg på kagerne.
  4. Udrul marcipanen mellem 2 stykker bagepapir. Skær runde stykker, og kom på hver kartoffelkage. Drys kakao igennem en si henover kagerne. Servér straks.