Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

    Opskrift på kartoffelmos

    Kartoffelmos

    Let og luftig kartoffelmos - Få Katrine Klinkens trin-for-trin guide til den perfekte kartoffelmos med den helt rigtige konsistens.

    Bedømmelse
    Kartoffelmos til 4-5 personer

    Kartoffelmos

     

    Arbejdstid: 30 min.
    Kogetid: ca. 20 min.


    1 kg kartofler, melede
    3-4 dl mælk
    25 g smør
    salt og friskkværnet peber

    Sådan laver du kartoffelmos

    1. Skræl kartoflerne og skær dem evt. i mindre stykker.

    2. Kog kartoflerne ca. 20 min. i vand uden salt. Stik i dem med en lille kniv og mærk efter om de er møre.

    3. Hæld kogevandet fra kartoflerne.

    4. Mos kartoflerne i gryden med et piskeris. Varm mosen igennem i gryden med mælk den får en passende konsistens.

    5. Tilsæt smør og smag kartoffelmosen til med salt og peber.

    Ingredienser

    3

    Tilberedning

    ca. 50 MIN.

    Type

    Tilbehør

    Specialkost

    Vegetarisk

    Kategori

    Hovedret

    Nationalitet

    Energi pr. person

    0 Kcal

    Fedt 0 %

    Protein 0 %

    Kulhydrat 0 %

    Bedøm opskrift

    Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

    Ok