SPONSORERET indhold

    Kartoffelmos

    ×

    Din Bedømmelse

    Tak for din bedømmelse!

    Let og luftig kartoffelmos - Få Katrine Klinkens trin-for-trin guide til den perfekte kartoffelmos med den helt rigtige konsistens.

    Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
    16. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
    Kartoffelmos til 4-5 personer | Total: 50 min

    Ingredienser

    Kartoffelmos

     

    Arbejdstid: 30 min.
    Kogetid: ca. 20 min.


    1 kg kartofler, melede
    3-4 dl mælk
    25 g smør
    salt og friskkværnet peber

    Sådan laver du kartoffelmos

    1. Skræl kartoflerne og skær dem evt. i mindre stykker.

    2. Kog kartoflerne ca. 20 min. i vand uden salt. Stik i dem med en lille kniv og mærk efter om de er møre.

    3. Hæld kogevandet fra kartoflerne.

    4. Mos kartoflerne i gryden med et piskeris. Varm mosen igennem i gryden med mælk den får en passende konsistens.

    5. Tilsæt smør og smag kartoffelmosen til med salt og peber.