Kartoffelsalat med hårdkogte æg og dild
SPONSORERET indhold

Kartoffelsalat med hårdkogte æg og dild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Man går sjældent galt i byen med en god hjemmelavet kartoffelsalat. Skal den mætte ekstra meget, så top med hårdkogte æg som i denne opskrift.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
Kogetid:
18 min.
Ikke fryse-egnet
(4-6 personer)
600 g aspargeskartofler
2 stilke blegselleri (fintsnittet)
2-3 hårdkogte æg (hakket)
2-3 forårsløg (fintsnittet)
Dressing:
75 g mayonnaise
1 dl cremefraiche 9% eller 18%
1 spsk vineddike
1 tsk dijonsennep
1 bdt dild (fintsnittet, men gem lidt til pynt)
1/2 rødløg (finthakket)
salt og peber

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand og pil skrællen af dem.
  2. Lad dem afkøle og skær dem i skiver.
  3. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med vineddike, sennep, salt og peber.
  4. Tilsæt dild og rødløg.
  5. Vend kartofler, blegselleri, æg og forårsløg i dressingen og pynt med dild.