Kartoffelsalat med hytteost
SPONSORERET indhold

Kartoffelsalat med hytteost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug de nye kartofler i en skøn kartoffelsalat med hyttost, tomater og blåskimmelost.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
04. jun. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 4 personer

Ingredienser

Kogetid: 15-18 min.
Arbejdstid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
750 g kogte, skrubbede nye kartofler
½ dl piskefløde
2-3 spsk blåskimmelost
1 bæger hytteost (200 g)
500 g tomater (stykker)
½ agurk (stykker)
3-4 forårsløg (fintsnittede)
salt og friskkværnet peber

  1. Pisk fløde med blåskimmelost til jævn konsistens og tilsæt hytteost.
  2. Kom tomater og agurk i dressingen sammen med forårsløg og smag til med salt og peber. Vend de kolde kartofler i salaten.