Kartoffelsalat med rygeost og krydderurter
SPONSORERET indhold

Kartoffelsalat med rygeost og krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker kartoffelsalat med rygeost - få opskriften på en let og lækker kartoffelsalat med purløg, rygeost og rødløg.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
02. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 16 min.
Ikke fryse-egnet
1 1/4 kg nye kartofler
250 g rygeost uden kommen
2½ dl fløde 9%
1 bdt estragon
1 bdt purløg
1-2 rødløg
salt og peber

  1. Skrub eller skrab kartoflerne rene og kom dem i kogende letsaltet vand. Lad dem simre 8-10 min.
  2. Tag gryden af varmen og lad dem trække færdige under låg ca. 8 min.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  4. Blend rygeost og fløde sammen med skyllet estragon. Tilsæt fintsnittet purløg og smag til med salt og peber.
  5. Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem sammen med dressingen.
  6. Drys med finthakket rødløg og evt. lidt mere purløg.