SPONSORERET indhold
Kartoffelsandwich med olivencreme
Hvis det skal være nemt, kan olivencreme (tapenade) købes færdigt på glas, suppler evt. med lidt sprødstegt bacon.
4 stk.
Ingredienser
8 kogte nye kartofler
½ agurk
4 skiver pumpernikkel
8 skiver toastbrød
Olivencreme:
200 g grønne oliven uden sten
140 g kogte kartofler
1-2 fed hvidløg
1 potte basilikum
salt og peber
Tilbehør:
modne tomater og sprøde radiser
- Kom oliven i en blender eller minihakker, og blend dem cremede. mos kartoflerne i sammen med et fintrevet fed hvidløg. Hak basilikum i hånden med en skarp kniv, og bland det i cremen. Smag til med salt og peber.
- Skær kartofler og agurk i skiver.
- Fordel olivencreme, kartofler og agurk mellem skiverne af toastbrød og pumpernikkel, så du får 4 sandwich (med et lag pumpernikkel i midten).
- Skær sandwichene til 4 firkantede mindre sandwich.