Kartoffelsandwich med olivencreme
SPONSORERET indhold

Kartoffelsandwich med olivencreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis det skal være nemt, kan olivencreme (tapenade) købes færdigt på glas, suppler evt. med lidt sprødstegt bacon.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
21. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 stk.

Ingredienser

8 kogte nye kartofler
½ agurk
4 skiver pumpernikkel
8 skiver toastbrød
Olivencreme:
200 g grønne oliven uden sten
140 g kogte kartofler
1-2 fed hvidløg
1 potte basilikum
salt og peber
Tilbehør:
modne tomater og sprøde radiser

  1. Kom oliven i en blender eller minihakker, og blend dem cremede. mos kartoflerne i sammen med et fintrevet fed hvidløg. Hak basilikum i hånden med en skarp kniv, og bland det i cremen. Smag til med salt og peber.
  2. Skær kartofler og agurk i skiver.
  3. Fordel olivencreme, kartofler og agurk mellem skiverne af toastbrød og pumpernikkel, så du får 4 sandwich (med et lag pumpernikkel i midten).
  4. Skær sandwichene til 4 firkantede mindre sandwich.