Kinakål med ansjoser og pecorino
SPONSORERET indhold

Kinakål med ansjoser og pecorino

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kinakål er en af de grøntsager, som simpelthen havde så ukronede dage i 80'erne og 90'erne, at det er svært at forestille sig, at det kan være lækkert. Men det er det! Kinakål har godt af lidt varme eller masser af spice, og jeg bruger det ofte i wokretter eller til kimchee. Her er det brugt i en hel enkel salat, der smager af kærlighed.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
16. jul. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Tilbehør til 3-4 personer
1 kinakål
olivenolie
salt
½ -1 citron
5-6 ansjoser
50 g høvlet pecorino
salt og peber

Sådan laver du kinakål med ansjoser og pecorino:

Skær kålen i mundrette stykker. Hold gerne den nederste hvide stok og den lysegrønne top nogenlunde adskilt.

Steg først den hvide stok i olivenolie på en varm pande i 1-2 min. Kom toppen ved, og lad den stege med i 1 minuts tid. Krydr det hele med salt, og tag det af panden.

Anret salaten på et fad, dryp med citronsaft.

Hak ansjoserne fint, og fordel dem på salaten sammen med pecorino. Smag til med salt og peber, og servér straks.

PRØV OGSÅ: Blomkål med yoghurt og dildolie