Kinesisk wok med svinekød i sursød sovs
SPONSORERET indhold

Kinesisk wok med svinekød i sursød sovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
02. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2-3 personer

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 40 min. (afhængigt af snittetid)
Stege/kogetid: ca. 30 min. (læs kogetiden for ris på pakken)
300-400 g svinekød, f.eks. schnitzel eller koteletter (strimler)
½-¾ (500 g) kinakål (eller spidskål, strimler)
2-3 gulerødder (tynde strimler)
2 porrer (tynde ringe)
2 spsk neutralt smagende olie
ca. 1 dl kinesisk sursød chilisovs
ca. 2 tsk sojasovs
Drys: persille
Tilbehør: ris, evt. fuldkornsris

  1. Varm en wok, en pande eller en gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kødet et par minutter på alle sider.
  2. Tilsæt alle grønsagerne og steg dem sprøde under omrøring i 3-4 min.
  3. Krydr retten med sursød sovs og smag til med sojasovs. Servér straks retten med kogte ris.