Kirsebær- og mandelmuffins
SPONSORERET indhold

Kirsebær- og mandelmuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne hjemmebagte muffins med kirsebær - nemme at bage og gode at have med, når kollegerne eller klassekammeraterne skal forkæles med lækre muffins.

22. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(12-18 stk)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
1 portion Grundopskrift til muffins
1 glas syltede kirsebær (eller 250 g frosne, udstenede kirsebær)
75 g mandler
Glasur:
flormelis

  1. Hæld kirsebærrene på en sigte – gem evt. saften til glasuren. Hak mandlerne.
  2. Tilbered en grunddej og tilsæt afdryppede kirsebær og hakkede mandler.
  3. Fordel dejen i 12-18 muffinsforme og bag som beskrevet i grundopskriften.
  4. Pynt med glasur rørt af flormelis og vand eller lidt kirsebærsaft.