Kirsebæris
SPONSORERET indhold

Kirsebæris

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
23. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
6-8 personer

Ingredienser

300 g kirsebær
2 spsk. sukker
2 spsk. lys rom
Is:
6 pasteuriserede æggeblommer,
svarer til 3 små bægre
90 g sukker
korn af 1 stang vanilje
1/2 l fløde
hele kirsebær til pynt

  1. Udsten kirsebærrene, og hak dem groft. Kom dem i en skål, og hæld 2 spsk. sukker og rom over.
  2. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk vaniljekorn i. Pisk fløden til skum, og vend det i æggemassen. Vend kirsebærblandingen i.
  3. Kom ismassen i en randform eller anden fryseegnet form. Dæk den til, og frys isen i mindst 4 timer.