SPONSORERET indhold
Kirsebærlagkage
10 personer
Ingredienser
Kirsebærlagkage
2 æg
125 g sukker
75 g smør
1 tsk. hjortetakssalt
3 spsk. kakao
175 g hvedemel
1 1/4 dl mælk
Smørcreme:
150 g blødt smør
150 g flormelis
1 spsk. koldt vand
korn af 1 stang vanilje
Desuden:
2 dl piskefløde
300 g kirsebær
3 spsk. sukker
- Pisk æggene skummende. Pisk sukkeret i, til det er en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i.
- Bland hjortetakssalt, hvedemel og kakao, og vend det i dejen skiftevis med mælken. Fordel dejen i 2 smurte lagkageforme, der er 24 cm i diameter.
- Bag bundene ca. 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
- Rør vand, vaniljekorn, flormelis og smør sammen. Fordel smørcremen mellem de 2 lagkagebunde.
- Pisk fløden til skum, og fordel den over kagen. Pynt med udstenede kirsebær vendt i sukker.