Kiwifrugt ceviche
SPONSORERET indhold

Kiwifrugt ceviche

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spændende forret til 4 personer

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
03. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
Forret til 4 pers.

Ingredienser

8 store kammuslinger, frosne af god kvalitet fra fiskehandleren (sig, at du skal servere dem rå)
1 1/2 dl friskpresset lime eller citronsaft
200 g optøede rejer
1 rødløg
1 gul peberfrugt
2 tomater
1 grøn chili
2 spsk. hakket frisk koriander eller persille
2 spsk. sukker
salt, peber
4 kiwifrugter, evt. en blanding af gule og grønne
1 appelsin
Tilbehør:
1 pose tortillachips

  1. Skær optøede kammuslinger 1 1/2 x 1 1/2 cm tern, og kom dem i en skål. Hæld limesaft over. Bland rejer, rødløg i tern, peberfrugt i tern, tomater i tern, og renset hakket chili i. Stil blandingen i køleskabet i 2-3 timer. 
  2. Bland skrællede kiwifrugter i tern samt halve eller kvarte fileter af appelsin i. Krydr med sukker, koriander, salt og peber. Server straks med tortillachips.