Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili
Foto: Line Thit Klein | Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili
ALT for damerne

Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili

Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili

Del på

De fleste grøntsager kan puttes i denne suppe, som med varmende ingefær og chili er en rigtig forkølelseskriger. Samtidig med bouillonens gode effekt på immunforsvaret får du nemlig ingefærens bakteriedræbende egenskaber og chiliens evne til at opløse slim.

Af Valéria Lima og Mette Helbæk 16.jan.2017 Mad

45 MIN.

Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili til 4 personer

1,2 l bouillon
400 g kogt kylling, strimlet
200 g grønkål, finthakket
2 forårsløg, i tynde ringe
2 cm ingefær, fintrevet
1 rød chili, fintsnittet
1 fed hvidløg, revet
salt
1 spsk æbleeddike
evt. frisk koriander til servering.

Sådan laver du klar kyllingesuppe

Varm bouillonen op (Se en opskrift her), og kom kyllingekødet i. Lad suppen småsimre i 4-5 minutter, til kyllingen er varm.

Tilsæt grønkål, forårsløg, ingefær, chili og hvidløg, og smag suppen til med salt og æbleeddike.


Drys grofthakket frisk koriander over ved servering.

 

Del på
Kommentarer (0)
Henter...