Klassisk burger
SPONSORERET indhold

Klassisk burger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
250 g hakket oksekød
1 tsk worcestershiresauce
1 løg
½ spsk olie
2 skiver ost
2 burgerboller
4 salatblade
1-2 tomater
1-2 syltede agurker
salt og peber

  1. Ælt kødet sammen med 1 spsk revet løg, worcestershiresauce, salt og peber. Form det til 2 flade bøffer.
  2. Skær resten af løget i tynde skiver. Steg løgene bløde på en pande med olie og hold dem varme.
  3. Steg bøfferne på panden 2-3 min. på hver side. Læg en skive ost på hver bøf og lad den smelte lidt.
  4. Lun bollerne og flæk dem. Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underbollen. Fordel de bløde løg og skivede syltede agurker ovenpå og slut af med overbollen.