Klassisk pizza med friske tomater, mozarella og basilikumolie
SPONSORERET indhold

Klassisk pizza med friske tomater, mozarella og basilikumolie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En enkel pizza med få, men gennemtrængende smagsnoter. Simpelt og forrygende godt!

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
04. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

2-3 spsk af tomatsovsen som kan findes her
5-6 smagfulde, mindre tomater, gerne blommetomater
125 g frisk bøffelmozzarella
Basilikumolie:
1 stort bundt frisk basilikum
1 ½ dl vindruekerneolie eller anden neutral olie, helst koldpresset
salt
ekstra friske basilikumblade til pynt

Sådan laver du en klassisk pizza:

Smør et tyndt lag tomatsovs ud over pizzabunden, skær tomaterne i tynde skiver og læg i et enkelt lag udover. Fordel mozzarellaen på pizzaen og bag ved høj varme i ca 10 min. Blend imens basilikum med vindruekerneolie og smag til med lidt salt og evt. en smule citronsaft. Dryp over den varme pizza og server med det samme.

Få opskriften på den bedste pizzadej

PRØV OGSÅ: Pizza med parmaskinke, rucola, aubergine og gedeost