Klassiske pebernødder
Foto: Mikkel Adsbøl | Klassiske pebernødder.
Hendes Verden

Opskrift på klassiske pebernødder

Klassiske pebernødder

Del på

Nem pebernøddedej, der kan formes direkte fra køleskabet.

Af Karen Hare 14.dec.2015 Mad

Ca. 100 stk. pebernødder

Klassiske pebernødder

150 g mel
50 g smør
90 g sukker
½ tsk. kardemomme
¼ tsk. hjortetakssalt
½ tsk. nelliker
et lille nip muskat
1 æg

Sådan laver du klassiske pebernødder

1. Smør og mel smuldres, blandes med sukker, hjortetakssalt og krydderier og æltes sammen med æg.

2. Dejen trilles til tynde stænger, der lægges side ved side på et meldrysset bord. Lidt mel sigtes over, og dejen skæres i små stykker, der lægges på pladen.


3. Pebernødderne bages ved 175 gr. i ca. 10 min.

 

SE OGSÅ: Glutenfri pebernødder

Find flere tips til nem aftensmad

SE OGSÅ: Louise Bruuns sunde pebernødder

Frys ned

Mange deje kan formes og løsfryses, så du bager småkagerne efterhånden, som du har brug for dem.

Læs alt om pebernødder
Del på
Kommentarer (0)
Henter...