Opskrift på knækbrød med kanel og nelliker
SPONSORERET indhold

Knækbrød med kanel og nelliker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Syre-base-fordelingen i disse sprøde knækbrød er 90 til 10, hvilket er perfekt, når du vil spise baseholdigt mad. Samtidig får du fibre og mineraler fra kernerne og frøene.

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
16. sep. 2011 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Knækbrød med kanel og nelliker

125 g smør

125 g kokosfedt
200 g solsikkekerner
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
200 g mandler
4 æg
1 tsk kanel
¼ tsk nelliker
havsalt

Sådan laver du knækbrød med kanel og nelliker

Smelt smør og kokosfedt. Mal alle kerner, frø og mandler fint og rør det sammen med æg, kanel, nelliker og havsalt. Hvis dejen bliver for tynd, kan du spæde op med flere kværnede frø. Spred massen ud på bagepapir på en bageplade – jo fladere jo bedre. Bag ved 160 grader i 30 minutter, eller til det er blevet sprødt.

Tip:
Du kan bruge lige præcis de nødder og frø, som du elsker – og du kan krydre med eksempelvis kommen. Det er fantastisk til fordøjelsen.