Kødboller i cherrytomatsovs med estragon
SPONSORERET indhold

Kødboller i cherrytomatsovs med estragon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En klassisk ret med et pift af estragon.

Af: Christine Bille Foto: Thomas Hergaard
22. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
1 tsk salt
1 æg
1 dl rasp
ca. 1 dl mælk
25 g friskrevet parmesan
peber
2 spsk olivenolie
2 dåser cherrytomater
1 fed hvidløg (presset)
5 stilke estragon

Tilbehør:
brød, ris eller pasta
en stor skål salat

  1. Rør kødet sejt med salt. Rør ægget i kødet og derpå raspen. Spæd med mælk, til farsen er blød, men stadig fast nok til at forme til boller. Rør parmesan og peber i farsen.
  2. Form farsen til ca. 16 boller med en ske og læg dem på en tallerken.
  3. Steg bollerne i olien på en pande. Ryst panden under stegningen, så bollerne bliver brune på alle sider.
  4. Tilsæt dåsetomater og hvidløg og kog forsigtigt op. Skru ned for varmen og lad bollerne simre i sovsen i 15 min.
  5. Pil bladene af estragonen og hak dem groft. Vend estragonen i sovsen og smag til med salt og peber.
  6. Servér kødbollerne med brød, ris eller pasta og en stor skål salat.