Opskrift på boller i karry
SPONSORERET indhold

Den gode gamle klassiker: Boller i karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den gode, klassiske ret, boller i karry, som naturligvis ledsages af ris.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
08. nov. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Boller i karry til 4 personer | Total: en time

Ingredienser

Opskriften indeholder sponsorerede links

1 tsk salt
½ kg hakket svine- eller kalvekød
1 æg
1 spsk løg (revet)
3 spsk mel
2 dl bouillon (eller mælk)


Karrysovs til boller i karry:
1 lille løg (finthakket)
3 spsk smør
½ spsk karry (gerne mere)
1 revet æble (lille)
3 spsk mel
ca. 6 dl af vandet fra kødbollerne

► Det er nemmere at lave lækker mad med en god tykbundet kasserolle. Se det store udvalg af kasseroller hos Bageren og Kokken

Sådan laver du boller i karry

Rør salt i kødet, til det er sejt. Rør de øvrige ingredienser i. Lad farsen hvile en halv time.

 

Bring letsaltet vand i kog. Form boller af farsen med en spiseske og kog dem i 8-10 min. Svits løg klart i smørret og svits karry med. Tilsæt æble.

 

Rør melet i og spæd med væden. Kog kort og smag til. Servér bollerne i karrysovsen og byd løse ris til.