Kødsauce
SPONSORERET indhold

Kødsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig god kødsauce, som med stor fordel kan laves, når der er hakket kød af god kvalitet på tilbud. Oksekød eller kalvekød er bedst, men andet kan også bruges.

Af: Jesper Glyrskov Foto: Jesper Glyrskov
22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg (kan erstattes af et ekstra løg)
2 gulerødder
2 stilke bladselleri
2 tynde skiver bacon
evt. lidt olie
ca. 400 g hakket kød
1 dl rød- eller hvidvin eller 2 spsk.
balsamico
1 ds. hakkede tomater eller cherrytomater
ca. 3 dl bouillon
1 lille laurbærblad
nogle stilke timian
salt og peber

  1. Gør alle grønsagerne i stand: løg og hvidløg pilles og hakkes, gulerødderne skrabes og skæres i små tern, bladselleristilkene skylles og skæres i tynde skiver.
  2. Baconstrimlerne ristes, evt. med tilsætning af lidt olie, og tages op. Kødet tilsættes gradvist og svitses omhyggeligt. Vin eller balsamico tilsættes og koges ind til det halve.