pasta med kødboller
SPONSORERET indhold

Lækre kødboller med oregano og parmesanost - perfekte til pasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre kødboller med oregano og parmesanost, der passer perfekt til pasta. Her har vi lavet kødbollerne i ovnen - bagt i et ovnfast fad med sammen med tomater.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
13. sep. 2017 | Opskrift | Hjemmet
Kødboller med oregano til 2 personer | Total: 50 min

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stege/bagetid: ca. 20 min.
Fryse-egnet
250 g hakket oksekød
1 spsk frisk oregano (eller 1 tsk tørret)
1⁄2 tsk citronskal (fint revet)
3 spsk parmesanost eller grana (fint revet)
1 spsk rasp friskkværnet peber
1 dl hvidvin eller vand
250 g cherrytomater
1 tsk olivenolie
Tilbehør: god pasta 

Sådan laver du kødboller med oregano

1. Ælt det hakkede kød med oregano, citronskal, parmesanost, rasp og peber.

2. Tilsæt hvidvin eller vand. Form 12-14 kugler på størrelse med cherrytomaterne.

3. Tril kødbollerne i olie. Læg dem sammen med tomaterne i et ovnfast fad. Sæt det i en 225 grader varm ovn og bag ca. 20 min., til kødet er gennemstegt.

4. Servér med rygende varm pasta.

Anbefalet til dig