Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Kogt æblemos
Foto: Thomas Hergaard
Hjemmet

Opskrift på kogt æblemos

Kogt æblemos

Del på

Æblemos smager godt både som tilbehør og i kager og desserter. Denne æblegrød er fryseegnet og rigtig god i en gammeldags æblekage.

Af Sandra Leigh Draznin | 02.nov.2015 | Mad

0 MIN.

1 liter æblemos

Kogt æblemos


Fryse-egnet

1 ½ kg madæbler (f.eks. belle de boskoop)
1 dl vand
1/2 stang vanilje eller kanel
ca. 75 g sukker
1 spsk citronsaft

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Kategori

Sådan laver du kogt æblemos

Skræl æblerne og skær dem i både uden kernehus.


Kom dem i en gryde med vand og vanilje eller kanel. Lad dem dampe møre under låg. 

 

Tag låget af, rør rundt og kog æblerne til en tyk mos.

 

Smag til med sukker og citronsaft og sæt mosen til afkøling.

Læs alt om Æbler
Del på
Kommentarer (0)