Kokos-frugtsnegle & chai
Ingredienser
25 g gær
1 dl lunkent vand
1 spsk fyldende Becel
1 æg
1/2 tsk salt
ca. 250 g hvedemel
100 g tørret frugt, f.eks. mango, papaya og melon
2 spsk kokosmel
1/2 tsk stødt ingefær
1 spsk rørsukker
revet skal fra 1/2 økologisk lime eller citron.
Chai:
4 dl mini mælk
8 kopper chai.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:219 Kcal
-
Fedt:19 %
-
Protein:12 %
-
Kulhydrat:69 %
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt Becel, æg, salt samt hvedemel lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i 45 minutter.
Slå dejen ned og rul den ud til en stor firkant ca. 30 x 30 cm.
Drys med frugt, kokosmel samt en blanding af ingefær, sukker og limeskal. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 8-16 lige tykke skiver. Læg sneglene til hævning på en bageplade i 30 minutter og bag dem ved 210 grader i ca. 15 minutter.
Chai: Varm mælken og skum den op med en mælkeskummer. Hæld den varme mælk i teen og servér sammen med 1-2 snegle.