Opskrift på kokos-frugtsnegle & chai
SPONSORERET indhold

Kokos-frugtsnegle & chai

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
8

Ingredienser

25 g gær
1 dl lunkent vand
1 spsk fyldende Becel
1 æg
1/2 tsk salt
ca. 250 g hvedemel
100 g tørret frugt, f.eks. mango, papaya og melon
2 spsk kokosmel
1/2 tsk stødt ingefær
1 spsk rørsukker
revet skal fra 1/2 økologisk lime eller citron.

Chai:
4 dl mini mælk
8 kopper chai.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    219 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    69 %

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt Becel, æg, salt samt hvedemel lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i 45 minutter.

Slå dejen ned og rul den ud til en stor firkant ca. 30 x 30 cm.

Drys med frugt, kokosmel samt en blanding af ingefær, sukker og limeskal. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 8-16 lige tykke skiver. Læg sneglene til hævning på en bageplade i 30 minutter og bag dem ved 210 grader i ca. 15 minutter.

Chai: Varm mælken og skum den op med en mælkeskummer. Hæld den varme mælk i teen og servér sammen med 1-2 snegle.