Kokos-iskager med mælkechokolade
SPONSORERET indhold

Kokos-iskager med mælkechokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavet is og hjemmelavede cookies – sammen. Så bliver det ikke bedre!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
06. jun. 2018 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

IS:
5 pasteuriserede æggeblommer
125 g sukker
5 dl piskefløde
4 spsk gylden ristet kokos
50 g finthakket mælkechokolade

COOKIES
125 g blødt smør
100 g lyst muscovadosukker
1 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
125 g havregryn

Tilbehør:
f.eks. friske hindbær og lidt hakket mælkechokolade.

Sådan gør du

Is: Pisk æggeblommer og sukker med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt – ca. 5 min. Pisk fløden til flødeskum, og vend den i æggemassen. Rør ristet kokos og hakket mælkechokolade i iscremen. Hæld isen i en form, og kom det i fryseren i 4-5 timer.

Cookies: Tænd ovnen på 200 grader.

Bland blødt smør med muscovadosukker, æg, hvedemel, bagepulver, salt og havregryn.

Rul dejen til kugler ca. 20 kugler, og pres dem let flade mellem hænderne, og læg dem på bageplade med bagepapir. Bag dem 12-14 minutter, til de er gyldne, og afkøl på bagerist.

Samling: Kom en stor skefuld is på en cookie, og kom en cookie på toppen. Sæt iskagerne i fryseren 1-2 times tid igen.

Server sammen med friske bær.

Anbefalet til dig