amarantgrød med kokos

Kokosamarantgrød

Amarant er en overset afgrøde. Det er ærgerligt, for urten er næringsrig og glutenfri, og frøene smager godt.

Bedømmelse
4

125 g amarant (skyllet og udblødt i vand natten over eller i 8 timer)
½ dåse kokosmælk
1 knsp uraffineret flagesalt
1 tsk honning
topping af bær, frugter eller tørrede frugter

Sådan gør du: Opvarm den udblødte amarant med kokosmælken i en gryde. Rør jævnligt, og lad den simre cirka 15-20 minutter under låg. Smag til med salt og honning, og server den med din yndlingstopping.

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Morgenmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok