Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

amarantgrød med kokos

Kokosamarantgrød

Amarant er en overset afgrøde. Det er ærgerligt, for urten er næringsrig og glutenfri, og frøene smager godt.

Bedømmelse
4

125 g amarant (skyllet og udblødt i vand natten over eller i 8 timer)
½ dåse kokosmælk
1 knsp uraffineret flagesalt
1 tsk honning
topping af bær, frugter eller tørrede frugter

Sådan gør du: Opvarm den udblødte amarant med kokosmælken i en gryde. Rør jævnligt, og lad den simre cirka 15-20 minutter under låg. Smag til med salt og honning, og server den med din yndlingstopping.

Ingredienser

0

Tilberedning

ca. 0 MIN.

Type

Morgenmad

Specialkost

Kategori

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok