SPONSORERET indhold
Kokosboller - nul sukker & nul kulhydrat
Nul sukker og nul kulhydrat. Det et grundstenen i en af de effektive kure, du kan læse om i det nye fit living. Men sukkertrangen kan blive uudholdelig og så foreslår ernæringsterapuet Louise Bruun, at du sætter tænderne i en lækker kokosbolle. Få opskriften her - og styr sukkertrangen...
Ingredienser
100 g hørfrø
100 g kokosmel
100 g solsikkekerner
150 g mandler
6 æg
6 spsk ekstra jomfru kokosolie
1-2 spsk kanel
1 knsp havsalt
Sådan gør du:
- Alle ingredienserne kommes i en foodprocessor, dejen køres til en masse.
- Lav flade boller og bag i ovnen ved 150 grader i mellem 30 og 60 min. afhængig af, hvordan du bedst kan lide dem - prøv dig frem.
- Bollerne er uden mel og gær, så tilberedningstiden er kort. De er glutenfri, men smager lidt kageagtigt pga. kanelen.
TIP! Kokosbollerne er supersunde, næringsrige og fiberholdige. De er ikke kaloriefattige, så du skal ikke spise mere end to stk. per dag.