Kokoscookies med chokoladetop
SPONSORERET indhold

Kokoscookies med chokoladetop

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Cookies med mandelmel, kokosfedt og nøddesmør − det perfekte slik, når du vil undgå sukker.

Af: JosefineE
23. feb. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
18 cookies med kokos og chokoladetop | Total: 25 min

Ingredienser


50 g kokosolie
100 g peanutbutter eller mandelnøddesmør
75 g sojaflager
75 g kokosmel
50 g mandelmel
50 g bagesødemiddel, f.eks. BageSød eller Perfect Fit
1 æg
60 g chokolade, 70-85%

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    117 Kcal

Sådan bager du sukkerfri cookies med kokos

1/ Smelt kokosolien i et vandbad, og bland den med peanutbutter eller mandelnøddesmør. Bland sojaflager i.

 

2/ Bland kokosmel, mandelmel og bagesødemiddel i en anden skål, og bland det derefter med kokosolie, peanutbutter og sojaflager. Bland til sidst ægget i.

 

3/ Sæt 25 klatter fordelt på en bageplade belagt med bagepapir, tryk dem lidt flade, og bag dem ved 180 grader (varmluftovn) i ca. 15 min.

 

4/ Smelt chokolade over et vandbad. Lav tynde streger henover kagerne med f.eks. enden af en ske eller en træpind.

 

PRØV OGSÅ: Flad mave-trøffel