Kokoskage med honning og skyr
SPONSORERET indhold

Kokoskage med honning og skyr

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne kokoskage med honning og skyr er meget nem at lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
05. jan. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
8-10 pers.

Ingredienser

Kokoskage med honning og skyr
150 g smør
300 g sukker
½ liter skyr
300 g hvedemel
100 g kokosmel
5 spsk. dansk blomsterhonning
2 spsk. stødt kanel
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. natron
Topping:
150 g smør
1 dl mælk
250 g brun farin
150 g kokosmel

  1. Smelt smørret. Rør smør og sukker sammen med en håndmikser. Kom skyr i. Tilsæt hvedemel, kokos, honning, kanel, ingefær og natron. Rør dejen sammen.
  2. Kom dejen i en bradepande (22 x 32 cm) foret med bagepapir. 3. Bag først kagen ca. 30 min. ved 175 gr. på andennederste ovnribbe.
  3. Smelt smør, mælk og farin i en lille gryde. Kom kokosmelet i. Fordel blandingen over kagen. Bag kagen yderligere 25 min. på andennederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.