Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 40 min.
Fryseegnet
Ingredienser:
200 g smør
100 g sukker
100 g muscovadosukker (eller brun farin)
2-3 tsk. frisk ingefær
2 æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl kokosmælk
100 g kokosmel
Tilbehør:
friske meloner (f.eks. galia og netmelon)
- Pisk blødt smør luftigt med sukker og muscovadosukker. Tilsæt fintrevet ingefær og et æg ad gangen, og rør godt.
- Bland mel med bagepulver, og drys det igennem en si i dejen skiftevist med lun kokosmælk. Vend kokosmel i dejen.
- Hæld dejen i en firkantet bradepande beklædt med bagepapir.
- Bag kagen i ca. 40 min. i midten af en 175 grader varm ovn. Lad den køle lidt af, og skær den ud i firkanter.
- Servér kagen med stykker af frisk melon.