Kokoskage med ingefær
SPONSORERET indhold

Kokoskage med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Line Falck Foto: Line Falck
13. jul. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(1 kage, 16 stykker)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 40 min.
Fryseegnet
Ingredienser:
200 g smør
100 g sukker
100 g muscovadosukker (eller brun farin)
2-3 tsk. frisk ingefær
2 æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl kokosmælk
100 g kokosmel
Tilbehør:
friske meloner (f.eks. galia og netmelon)

  1. Pisk blødt smør luftigt med sukker og muscovadosukker. Tilsæt fintrevet ingefær og et æg ad gangen, og rør godt.
  2. Bland mel med bagepulver, og drys det igennem en si i dejen skiftevist med lun kokosmælk. Vend kokosmel i dejen.
  3. Hæld dejen i en firkantet bradepande beklædt med bagepapir.
  4. Bag kagen i ca. 40 min. i midten af en 175 grader varm ovn. Lad den køle lidt af, og skær den ud i firkanter.
  5. Servér kagen med stykker af frisk melon.