Kokosparfait med bær
SPONSORERET indhold

Kokosparfait med bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ordet parfait er fransk og betyder perfekt eller fuldkommen. Det bruges også om bl.a. denne type is.

Af: Hanne Bloch & Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
05. aug. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Indfrysningstid: ca. 3 timer
2 pasteuriserede æggeblommer (det svarer til 1 lille bæger)
50 g sukker
2 1⁄2 dl piskefløde (pisket til flødeskum)
75 g kokosmel
Tilbehør: blåbær og hindbær

  1. Pisk æggeblommer og sukker, til det er hvidt og skummende, ca. 5-10 min. Vend letpisket flødeskum i æggemassen med en dejskraber.
  2. Tilsæt halvdelen af kokosmelet. Hæld det i en literform. Stil det i fryseren ca. 3 timer, til isen er næsten stiv.
  3. Skær den i skiver og lad dem blive lidt bløde, før de serveres med et drys kokosmel og bær.