SPONSORERET indhold
Suppe med agurk og avocado (kold)
Kold avocadosuppe med agurk - her får du opskriften på en lækker kold sommersuppe med masser af smag.
Kold agurke-avocadosuppe til 4 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
3 agurker
3 modne avocadoer
6 forårsløg
1 dl friskpresset citronsaft
500 g græsk yoghurt 2%
salt, peber
mynte
400 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:512 Kcal
-
Fedt:27 %
-
Protein:18 %
-
Kulhydrat:55 %
Sådan laver du suppe med agurk og avocado (kold)
1. Skræl agurkerne, skær dem i små tern og gem en fjerdedel til pynt.
2. Blend agurk, avocado, snittede forårsløg, citronsaft og yoghurt, til grønsagerne er findelte. Smag til med salt og peber.
3.Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
4. Servér med agurketern og mynte på toppen sammen med groft brød.