Opskrift på kold agurkesuppe
SPONSORERET indhold

Kold agurkesuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
28. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser



2 store agurker
1 bdt. frisk mynte
6 dl kold hønsebouillon
400 g græsk yoghurt 2%
Salt, peber
100 g groft brød
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
200 g feta 40+
400 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    530 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    48 %

Sådan gør du

Skær agurkerne i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med mynteblade, bouillon og yoghurt. Blend suppen og smag til med salt og peber.
Skær brødet i tern og rist det i olie tilsat knust hvidløg.
Skær fetaen i tern på størrelse med brødet og fordel på spyd.
Servér spyddene til suppen sammen med ekstra brød.