Opskrift på kold agurkesuppe med fetaost
SPONSORERET indhold

Kold agurkesuppe med fetaost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En smuk grøn forårssuppe er dennekolde agurkesuppe med delikat fetaost.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
11. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

3 agurker
2 dl creme fraiche
1 fed hvidløg
2 skiver tørt brød
2 spsk æbleeddike
ca. 1 dl olivenolie

Fyld:
4 skiver brød
1 agurk
200 g fetaost
100 g sorte oliven
1 potte basilikum
½ dl olivenolie
1 lille rødløg

Sådan laver du kold agurkesuppe

Skær agurken i grove stykker og kom dem op i en blender sammen med creme fraiche, hvidløg, brød og eddike. Blend suppen – det kan være nødvendigt at tilsætte en smule koldt vand i starten. Tilsæt nu olivenolien lidt efter lidt til suppen får en cremet konsistens. Sæt suppen på køl i ca. 1 time.

Skær brødskiverne i tern og rist dem sprøde i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min. Skær agurken i strimler (brug en kartoffelskræller). Hak basilikum groft og skær rødløget i tynde ringe. Vend det hele sammen med smuldret feta, oliven og olie.

Kom fyldet op i suppen eller spis det ved siden af.


Se også opskrift på Suppe med svinebryst, nye kartofler og forårskål.