Kold laks med sauce tatare
SPONSORERET indhold

Kold laks med sauce tatare

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig nem frokostret, der både kan og skal laves i god tid.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
20. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 portionsstykker laks
2 dl vand
2 spsk. eddike
10 peberkorn
1 lille laurbærblad
et par skiver citron og nogle stilke af krydderurterne til saucen
4 spsk. finthakkede, blandede krydderurter, f.eks. dild, estragon og persille
lidt revet skal af lime og en smule finthakket chili
salt og peber
200 g græsk yoghurt 10 %
salater til anretning

  1. Kog vandet op med eddike, peber, laurbærblad, citron og stilke af krydderurter. Læg fisken i kogevandet, og lad det koge så småt, at det bare perler i ca. 8 min. Mærk med en finger, fisken skal føles fast. Tag stykkerne op, dæk med folie, og køl dem helt af.
  2. Rør yoghurten med hakkede krydderurter, lime, chili, salt og peber, og fortynd evt. med lidt af den siede kogelage. Lad den trække til næste dag.
  3. Anret portionsvis med lidt salat.