Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer
Foto: Thomas Hergaard
Hjemmet

Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer

Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer

Del på

Til den kolde ovnbagte laks serverer vi dildmayonnaise og rejer. Det hele kan gøres klar i god tid, så her er ingen stress.

Af Katrine Klinken 05.jan.2016 Mad

50 MIN.

Kold ovnbagt laks til ca. 10 personer

Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnet

600 g laks (filet)
250 g rejer (optøede)
200 g god mayonnaise
1 bundt dild
1 bundt basilikum
knust sort peber
1 grønt salathoved
1 radicchiosalat


Pynt:
lakserogn


Tilbehør:
1 citron (i både)
1 lime (i både)
godt hvedebrød


1. Bag laksen med skindsiden opad på bagepapir i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.

2. Læg fisken på et fad og hiv skindet forsigtigt af.

3. Dæk fadet til med husholdningsfilm og sæt det i køleskabet ca. 1 time, til fisken er kold.

4. Fordél mayonnaise, rejer, dild, basilikum, peber og salat på laksen.

5. Pynt med lakserogn og servér med citron, lime og godt brød.

Læs alt om laks
Del på
Kommentarer (0)
Henter...