Opskrift på koldskål med råsyltede rabarber og shortbread
Foto: Line Thit Klein | Koldskål med råsyltede rabarber og shortbread
ALT for damerne

Opskrift på koldskål med råsyltede rabarber og shortbread

Koldskål med råsyltede rabarber og shortbread

Del på

Nyd rabarbersæsonen inden den slutter helt - inviter veninderne til middag og slut af med en omgang hjemmelavet koldskål med råsyltede rabarber og shortbread.

Af Mette Helbæk 17.maj.2017 Mad

Råsyltede rabarber

100 g sukker

2 dl vand

500 g rabarber

1 spsk citronsaft.

 

Koldskål

3 dl tykmælk

3 dl kærnemælk

1 dl piskefløde

2-3 spsk. flormelis

 

1 pakke shortbread (engelske småkager)

 

Sådan laver du koldskål med råsyltede rabarber

Rabarber: Kog vand og sukker sammen. Vask rabarberne og snit dem helt tyndt. Hæld den kogende sukkerlage over rabarberne og lad dem blive kolde.


Koldskål: Kom tykmælk og kærnemælk op i en blender sammen med halvdelen af de råsyltede rabarber og det meste af rabarberlagen. Blend til lyserød koldskål. Rør fløden i til sidst og smag til med flormelis.


Kom knust shortbread og resten af de råsyltede rabarber på toppen af koldskålen ved servering.

Læs alt om rabarber koldskål
Del på
Kommentarer (0)
Henter...