Ingredienser
Arbejdstid: ca. 30 min.
Konfektkuglerne kan opbevares køligt i flere dage, men ikke fryses.
150 g ren rå marcipan
50 g tørrede abrikoser finthakkede)
50 g nougat (blød)
Overtrækschokolade:
1 dl piskefløde
125 g mørk chokolade (stykker)
Drys: kagekrymmel
ca. 25 tandstikkere (eller andre små pinde)
- Bland marcipan med abrikoser og del det i 25 små stykker.
- Skær nougaten ud i 25 små stykker og sæt dem i køleskabet, til de er helt kolde.
- Pak et stykke af marcipanblandingen omkring hvert stykke nougat og tril til kugler.
- Sæt dem i køleskabet.
- Overtrækschokolade: Varm fløden op til kogepunktet og rør chokoladen i.
- Rør til passende tyktflydende konsistens.
- Dyp marcipankuglerne i overtrækschokoladen og drys med kagekrymmel.