Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
2 nakkekoteletter
1 spsk olie med neutral smag, f.eks. raps- eller sojaolie
1 dåse kokosmælk
ca. 2 tsk thai currypasta
eller 1 spsk stærk karry
10-12 grønne asparges
100 g fine grønne ærter
1 lime (saft)
2-3 tsk salt
Tilbehør:
brød, kartofler eller ris og evt. grøn salat
- Dup kødet tørt med ren køkkenrulle.
- Brun koteletterne på begge sider i varm olie i en dyb stegepande.
- Tilsæt kokosmælk og currypasta eller karry. Varm op, læg låg på panden og lad koteletterne småsimre i panden ca. 5 min. på hver side.
- Bræk de seje ender af aspargesene og kassér dem. Skær aspargesene i halve. Kog dem ca. 2 min. i kokosmælken, så de stadig er sprøde.
- Tilsæt ærterne og varm igennem et minut.
- Smag retten til med salt og limesaft.
- Servér frisklavet med brød, kartofler eller ris og evt. salat.