Koteletter med bagte kartofler
SPONSORERET indhold

Koteletter med bagte kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En populær klassiker der har fået et lille twist.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
20. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 15 min./1 time
2 bagekartofler
2 tykke svinekoteletter
salt og peber
15 g smør
2 spsk pesto
2 spsk cremefraiche eller kvark
Tilbehør: grønsager

  1. Prik kartoflerne med en kødnål og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time eller i en mikro-ovn ca. 10 min. ved fuld effekt.
  2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i smør.
  3. Skru ned for varmen og steg dem yderligere 3-4 min. på hver side.
  4. Anret på varme tallerkner og læg en skefuld pesto på hver.
  5. Servér med bagte kartofler med cremefraiche eller kvark rørt sammen med salt og peber samt varme grønsager, f.eks. gulerodsstave ristet i olivenolie.